неділю, 21 квітня 2024 р.

JUNIOR EXPO 2024 - Ярмарок молодіжного підприємництва

 

    20.04.2024 р. у парку ім.Т.Шевченка, відбувся JUNIOR EXPO 2024 - Ярмарок молодіжного підприємництва.

    JUNIOR EXPO 2024 - це навчальний захід, який організовується в рамках співпраці з закладами професійно-технічної освіти. Його метою є створення для учнівських компаній торгівельного майданчика, де вони зможуть презентувати власну продукцію та послуги, розроблені в рамках навчальної програми з підприємництва "Компанія" від Junior Achievement.

Серед компаній, які представляли свою продукцію була і компанія "Еcohronoo" Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки. 



       Склад компанії: Фуштей Іван, Луптович Артьом, Сидоряк Максим, Акаловський Володимир, Петей Дмитро, Струтінський Денис, Джал Василь, Факас Іван. (Керівники компаніїМінченко Наталя та Урбанська Ірина)

    Хлопці розповідають про свої вироби:

Виробництво наших годинників ecohronoo - це процес, що поєднує в собі ручну працю та використання сучасних технологій. На початковому етапі вибирається якісна деревина, яка підлягає обробці та формуванню відповідно до дизайну. Початковим етапом є склейка деревини та розточка. Після цього в дерев'яну основу заливається шар епоксидної смоли, де вбудовується світлодіодна адресна стрічка. Далі встановлюється мікроконтролер для керування годинником та забезпечення функцій підключення до Wi-Fi. Після встановлення всіх компонентів годинник збирається та піддається тестуванню для перевірки правильності роботи. На завершальному етапі виготовляється підставка. Фінальний продукт готується до упаковки, і в результаті отримується унікальний годинник, який поєднує в собі естетику, функціональність та сучасні технології.

Хто бажає замовити наш годинник - завітайте на сторінку компанії: https://www.instagram.com/ecohronoo?igsh=MWtheDZnYWZlYWliZQ==

Будемо вдячні за підтримку нашої компанії!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь в екохабі

        День 26 квітня 1986 року навічно вкарбувався в історію України. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомно...