четвер, 4 травня 2023 р.

Екскурсія в ботанічний сад ЧНУ

     Здобувачі освіти Чернівецьке-вище Професійне Училище-радіоелектроніки (учні груп 10, 12, 16) разом із викладачем біологіі Урбанською І.О., майстрами в/н Sveta Antonyk, Торським О. В. 03 травня відвідали Ботанічний сад ЧНУ.

    Під час екскурсії від пані Тетяни Ботанічний сад Чернівецького університету дізналися про історію виникнення ботанічного саду та різноманіття рослинного світу. Учні були активні: як відповідали на цікаві питання так їх і задавали.
    Ботанічний сад Чернівецького національного університету - один із найстаріших в Україні. Закладений у 1877 році професором Едуардом Танглєм з ініціативи магістрату міста Чернівці.
Насолодилися співом птахів, свіжим повітрям, цвітом магнолій, тюльпанів… і просто чудовою атмосферою.
    Ботанічний сад Чернівецького національного університету є справжнім музеєм живих рослин з різних еколого-географічних зон світу. Тут зібрано колекцію з понад 920 рослин з різних континентів. Його колекції мають велике науково-пізнавальне та природоохоронне значення.
    Дякуємо Ботанічний сад Чернівецького університету за приємну домашню атмосферу.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь в екохабі

        День 26 квітня 1986 року навічно вкарбувався в історію України. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомно...