неділю, 28 листопада 2021 р.

ЯК ЗАРОДЖУЄТЬСЯ ЖИТТЯ: 23 РЕАЛЬНІ КАДРИ З УТРОБИ МАТЕРІ

 Автору цієї фотодобірки вже … 91! Але вона як і раніше популярна. 

Рано чи пізно кожна людина запитує в себе «Як я з’явилася на світ і якою була до свого народження?». Можливо, людство досі шукало б відповіді, якби не один видатний вчений-фотограф. Леннарт Нільсон присвятив розкриттю цієї таємниці 10 років свого життя. Кажуть, що чудес не буває, але він довів світу протилежне!

Шлях до великого відкриття!

Народився медичний фотограф в Швеції в серпні 1922 року. Його сім’я захоплювалася фотографією і прищепила це заняття Леннарту. Коли знаменитому фотографу стукнуло 12 років, батько вирішив подарувати йому фотоапарат, який і поклав початок вивченню чарівних процесів людського організму.

Свою кар’єру фотографа Леннарт почав з середини 1940-х років: на той момент він посідав посаду позаштатного співробітника декількох видань Швеції. Після виходу в світ таких робіт як «Акушерка в Лапландії» і «Полювання на полярного ведмедя в Шпіцбергені» до нього прийшла популярність.

 Продовження тут

інформація взята з сайту

https://ochmanity.com/299/?fbclid=IwAR0Vu0FQPT7VZo6RusgjeKpigR46kxrZjncRamJdR1esflFKepr4p-fz6qM




Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь в екохабі

        День 26 квітня 1986 року навічно вкарбувався в історію України. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомно...