понеділок, 4 березня 2019 р.

Підведення підсумків тижня біології та хімії в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки

      У відповідності до плана роботи методичної комісії природничо-математичного циклу з 25 лютого по 1 березня 2019 року був проведений тиждень біології та хімії.


       А саме: 25 лютого на базі учнів групи № 17 за спеціальністю "Оператор комп`ютерного набору, фотограф, секретар керівника", був проведений відкритий урок з хімії на тему: "Синтетичні та штучні волокна".


      Учні розглянули класифікацію волокон, їх характеристики, переваги та недоліки, застосування в повсякденому житті. На уроці було використана як презентація, так і відеоматеріали. 

     Також учні виконували лабораторну роботу (визначали тип волокон по відношенню до нагрівання).



     27 лютого на базі учнів групи № 12 за спеціальністю "Радіомеханіки з ремонту та обслуговування РТА" була проведена відкрита виховна справа на тему: "Торгівля людьми: міфи та стереотипи". Учні підвищили рівень знань щодо поняття "торгівля людьми", дізналися про права та свободи громадян за кордоном, міжнародні документи про боротьбу з торгівлею людьми. 







    28 лютого було проведено відкрите засідання гуртка, де приймали участь учні першого курсу. Тема засідання була присвячена 150 річній даті відкриття Періодичної таблиці Д.І.Менделєєва.





     Були розглянуті біографічні дані Д.І.Менделєєва, різновиди таблиць, а також проведений конкурс "Хімічні перегони". За результатами цього конкурсу 1 місце отримала команда учнів 14 групи, 2 - команда учнів 12 групи, 3 - команда учнів 18 групи. Учні розвя`зували як хімічні задачі, так і хімічні ребуси. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Міжнародний День ДНК

  Щорічно 25 квітня в різних країнах світу відзначається незвичайне свято –   Міжнародний День ДНК (DNA Day), на знак визнання важливості г...