четвер, 18 січня 2024 р.

Табір підприємництва

     16-17 січня здобувачі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки взяли участь у "ТАБОРІ ПІДПРИЄМНИЦТВА".



     Наша міні-компанія представила свій продукт - годинник!




        Годинник виготовлений з деревини у поєднанні з лед стрічкою, це поєднання екологічного виробу із сучасними технологіями. Цей продукт унікальний, розрахований на поціновувачів мінімалістичного стилю. Підходить для офісних приміщень, готелів, навчальних закладів (за бажанням можемо зробити логотип вашої фірми, патріотичну символіку).







        За програмою "ТАБІР ПІДПРИЄМНИЦТВА" учасники опановували підприємницькі навички та брали участь у конкурсі презентацій бізнес-ідей реклами продукції міні-компаній здобувачів освіти ЗП(ПТ)О.

    Щиро дякуємо організаторам JuniorAchievementUkraine такого масштабного заходу за можливість молоді отримати знання, навички з підприємництва і фінансової грамотності та втілювати бізнес-ідеї в реальність! Та за позитивні емоціїї!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь в екохабі

        День 26 квітня 1986 року навічно вкарбувався в історію України. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомно...