Для прикрашання великодньої пасочки використовують глазур, до складу якої входять крохмаль та цукрова пудра. Вони належать до вуглеводів (полісахаридів, якщо точно). Для приготування глазурі, її слід змішати із яєчним білком. При цьому утворюється складна сполука вуглеводу з білком, що називається ГЛІКОПРОТЕЇН.
пʼятниця, 17 квітня 2020 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Український кліматичний тиждень
8 жовтня 2025 року в нашому навчальному закладі відбувся захід, у межах Українського кліматичного тижня — громадської ініціативи, з...

-
День вчителя біологіі відзначаємо (святкуємо!) обов'язково!! Це гарний привід говорити і діяти! Біологія - пріоритетна наука ...
-
7 лютого відзначається День періодичної таблиці (Periodic Table Day) — свято, присвячене одному з найважливіших інструментів у хімії. Цей...
-
Цікава інформація😊 Тест: як добре ти знаєш найотруйніших тварин України Перевір себе
Немає коментарів:
Дописати коментар