Для прикрашання великодньої пасочки використовують глазур, до складу якої входять крохмаль та цукрова пудра. Вони належать до вуглеводів (полісахаридів, якщо точно). Для приготування глазурі, її слід змішати із яєчним білком. При цьому утворюється складна сполука вуглеводу з білком, що називається ГЛІКОПРОТЕЇН.
пʼятниця, 17 квітня 2020 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Чому вогонь не просто горить?
🔥Магія хімічних реакцій: чому вогонь не просто горить? У сучасних умовах вимкнення світла це дуже актуальна тема, оскільки зараз люди...
-
День вчителя біологіі відзначаємо (святкуємо!) обов'язково!! Це гарний привід говорити і діяти! Біологія - пріоритетна наука ...
-
Ще античні вчені знали, що все в природі складається з елементів. В історії нової хімії перший список елементів створив в 1789 ...
-
Ну ж бо, друже, відгадай, який народ найбільше від усіх на світі полюбляє яблука? Звичайно ж, британці. Саме вони вигадали для цих фрукті...
Немає коментарів:
Дописати коментар