Для прикрашання великодньої пасочки використовують глазур, до складу якої входять крохмаль та цукрова пудра. Вони належать до вуглеводів (полісахаридів, якщо точно). Для приготування глазурі, її слід змішати із яєчним білком. При цьому утворюється складна сполука вуглеводу з білком, що називається ГЛІКОПРОТЕЇН.
пʼятниця, 17 квітня 2020 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
День хворих на епілепсію (Фіолетовий день)
26 березня кожного року світ відзначає Фіолетовий день або День хворих на епілепсію (Epilepsy Awareness (Purple Day)). Із здобувачами о...

-
День вчителя біологіі відзначаємо (святкуємо!) обов'язково!! Це гарний привід говорити і діяти! Біологія - пріоритетна наука ...
-
7 лютого відзначається День періодичної таблиці (Periodic Table Day) — свято, присвячене одному з найважливіших інструментів у хімії. Цей...
-
8 лютого - 185 Років від ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Д.І.МЕНДЕЛЄЄВА «Менделєєв – основоположник сучасної хімічної науки»: Зовнішніс...
Немає коментарів:
Дописати коментар