Для прикрашання великодньої пасочки використовують глазур, до складу якої входять крохмаль та цукрова пудра. Вони належать до вуглеводів (полісахаридів, якщо точно). Для приготування глазурі, її слід змішати із яєчним білком. При цьому утворюється складна сполука вуглеводу з білком, що називається ГЛІКОПРОТЕЇН.
пʼятниця, 17 квітня 2020 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
ТРИ ЗДОРОВІ ХАРЧОВІ ЗВИЧКИ
Здорове харчування не має нічого спільного з дієтами, жорсткими обмеженнями чи фіксацією на користі продуктів або підрахунку калорій...
-
День вчителя біологіі відзначаємо (святкуємо!) обов'язково!! Це гарний привід говорити і діяти! Біологія - пріоритетна наука ...
-
7 лютого відзначається День періодичної таблиці (Periodic Table Day) — свято, присвячене одному з найважливіших інструментів у хімії. Цей...
-
Цікава інформація😊 Тест: як добре ти знаєш найотруйніших тварин України Перевір себе
Немає коментарів:
Дописати коментар