Для прикрашання великодньої пасочки використовують глазур, до складу якої входять крохмаль та цукрова пудра. Вони належать до вуглеводів (полісахаридів, якщо точно). Для приготування глазурі, її слід змішати із яєчним білком. При цьому утворюється складна сполука вуглеводу з білком, що називається ГЛІКОПРОТЕЇН.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Участь в екохабі
День 26 квітня 1986 року навічно вкарбувався в історію України. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомно...
-
День вчителя біологіі відзначаємо (святкуємо!) обов'язково!! Це гарний привід говорити і діяти! Біологія - пріоритетна наука ...
-
Ну ж бо, друже, відгадай, який народ найбільше від усіх на світі полюбляє яблука? Звичайно ж, британці. Саме вони вигадали для цих фрукті...
-
Історія речі. Сірники:винахід для самогубців Білий фосфор, який спочатку використовувався для виготовлення с...
Немає коментарів:
Дописати коментар