неділю, 21 квітня 2019 р.

22 квітня - Всесвітній день Землі




За рішенням ООН щорічно 22 квітня народи всього світу відзначають Всесвітній день Землі. Цей день направлений проти жорстокого, варварського і нерозумного використання природних ресурсів Землі.
Всесвітній день Землі, це день кооператора, фермера, хлібороба і невтомного сільського трудівника, школярів і студентів – всіх, хто приймає активну участь у місячнику благоустрою і акціях весняної посадки дерев, всіх, хто дбає про довкілля, про благополуччя і красу нашої Землі.
Традиційно склалось, що навесні у наших містах і селах проходять суботники по прибиранню територій. Нам вже далі нікуди засмічувати власну землю. Давайте згадаємо, що Земля - наш дім, наша мати і ми нерозривно з нею пов'язані: як ми до неї ставимось - так і вона до нас.

День Землі нагадує усім, що дії кожної людини можуть багато змінити, що коли мешканці одного міста подбають, аби природа навкруги була здорова, повітря і вода чисті, живі істоти процвітали, то кількість світових проблем зменшиться.
У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля.
Не будьте байдужими до природи!
Пам’ятайте: нас багато, а Земля одна.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Підвищення кваліфікації

                        10 квітня 2024 року пройшла підвищення кваліфікації за видом "вебінар" на тему: "Ефективний урок хімі...